• September 26, 2022

Hoe maak ik Veganistische Bobons: Smakelijk, knapperig en luchtig

Vegan bobons

Vegan bonbons are erg lekker! En bij Bonbon Specials kun je er ook nog eens heel veel verschillende soorten vinden. Van chocolade bonbons tot koffiebonbons en van marshmallows tot gummies. Er is voor ieder wat wils en ze zijn allemaal vegan! Vegan bonbons zijn niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond. Ze bevatten geen dierlijke producten en zijn daardoor cholesterolvrij. Vegan bonbons zijn ook lactosevrij en bevatten geen gluten. Dit maakt ze geschikt voor mensen met een dieet of allergie. Bonbon Specials is dé plek voor vegan bonbons. Hier vind je de lekkerste bonbons die er zijn. Kom snel langs en ontdek het zelf!

Hoe maak je het bolo deeg

Doe de tarwebloem, de geraffineerde kokosolie en het zout in een kom. Voeg langzaam de sojamelk toe en roer met een lepel tot het deeg samenkomt. Het deeg moet zacht zijn, maar niet te plakkerig. Voeg meer bloem toe als het te plakkerig is, en meer sojamelk als het te zacht is.

We zullen dit deeg gebruiken om de bao te maken.

De boba saus maken

We gebruiken tamarinde pulp, water en geraffineerde kokosolie om de boba saus te maken. De boba saus wordt gebruikt als dipsaus voor de boba's.

We hebben 3 eetlepels tamarinde pulp nodig, 3 kopjes warm water, 5 eetlepels geraffineerde kokosolie en 1 theelepel zout.

Doe de tamarindepulp in een kom en giet het hete water erbij. Dek de kom af met een deksel en laat de tamarindepulp ten minste een uur weken.

Als de tamarinde geweekt is, zeef je hem en doe je de pulp in een blender. Gebruik een blender die met tamarindepulp overweg kan, want dan wordt de saus gladder. Voeg geraffineerde kokosolie, zout en 4 kopjes warm water toe. Blend tot een gladde saus. Als de saus te dik is, voeg dan meer warm water toe tot het de juiste consistentie heeft.

Samenstellen en serveren van de bobons

Vul de bao met het bao deeg, top vervolgens met het bolo deeg, en knijp er wat boba saus overheen. Als je Boba Parels hebt, gebruik ze dan om de bao te versieren. Je kunt ook een paar extra kruiden toevoegen aan het bolo deeg, zoals gemalen kardemom of kaneel. Deze specerijen zijn optioneel, en je kunt ze gebruiken om de bao op jouw manier op smaak te brengen.

Je kunt ook andere ingrediënten toevoegen, zoals gedroogd fruit, noten, zaden of kokosnootschaafsel. Wanneer je klaar bent om te eten, geniet je gewoon van de Boba Bao.

U kunt de Boba Bao tot 6 maanden in de vriezer bewaren. Vul de Boba Bao gewoon met ingrediënten voordat je ze invriest. Wanneer u klaar bent om te eten, gewoon ontdooien en genieten.

Conclusie

We hopen dat u net zoveel plezier beleeft aan het maken van deze vegan bolo als wij hebben gedaan. We hopen dat je deze vegan bobons zult delen met je vrienden en familie, want ze zijn perfect om te delen. Je kunt deze vegan bolo ook proberen te maken met andere ingrediënten, zoals havermout of quinoa in plaats van tarwebloem. De mogelijkheden zijn echt eindeloos!

Als je ervaring hebt met het maken van veganistische gerechten, kun je ook proberen deze veganistische bobons te maken met verschillende ingrediënten, zoals quinoa of havermout in plaats van tarwemeel. Je kunt ook proberen verschillende ingrediënten toe te voegen, zoals gedroogd fruit, kokosschaafsel of specerijen. Je kunt ook verschillende smaken toevoegen aan het bolo deeg voor leuke en interessante variaties.