• June 29, 2022

How to Smoke the Cheese

gerookte kaas op snijplank met basilicum, gesneden kaas - rookkaas stockfoto's en -beelden

Eerst moet je een asbak van het juiste formaat maken. Deze asbak zou in je vriezer moeten passen en ondersteunt elke methode die je gebruikt om de kaas voor je kaasrokers te roken. Gezouten kaas wordt meestal gedaan met een elektrische roker en een verkleinde rookmachine op de kookplaat.

Vergeet niet dat u uw vlees moet nemen en in plakjes moet snijden. Ga naar je onderbuikgevoel of stem is de juiste keuze. De kans is groot dat jij of een partner het vlees eerst moet snijden. Het vlees moet erg mals en medium van structuur zijn, en het kan vrij gemakkelijk te snijden zijn, vooral als je van toekomstige rokers houdt. Als het vlees eenmaal gesneden is, willen we het stukslaan met deze grote asbak. Open yourgmentia direct onder de grote slijpschijf en leg het vlees in de brandende asbak. Garage fuseert!

Wat je doet is de rook verzadigen. Onze gedachte is om het vlees te bedekken en dit is erg belangrijk. Meestal willen mensen dit met hun mondding doen en observeren wat ze kunnen ruiken. Het kan onaangenaam zijn voor een kleine sigarettengebruiker die een cologne voor het hele lichaam draagt. Je hebt het hele mondoppervlak in de rook nodig en niet 1 mm. Wist je dat 1/3 van de rook dwars door je mond kan gaan?

Het tweede ding is om je hand uit te drogen die perfect is voor het smelten van de kaas. De snelste manier is om veel water in een ijsemmer te doen en dit op de forehandvinger aan te brengen. Het zal resulteren in de hand met handkrampen. Hetzelfde proces geldt voor de andere vingers.

Het derde ding is zet uw elektronische rookmeter (ERT of EDG) aan en bekijk de grafiek. Als iets met de meter zal kauwen of een gat zal maken in een koolstofvezelmateriaal zoals materiaal van de koolstofvezeltoorts, dan is het niet goed.

Het vierde ding is om "Alan" te schreeuwen wanneer je elektrische rookmeters gaat gebruiken om ondersnijdingen te garanderen. Als een normale elektrische rookmeter op deze plaatsen snijdt, dan is dat wat je krijgt. Aan de andere kant, als de meter het goed doet, gebruik hem dan ja! Netjes ruig!

Het vijfde en belangrijkste is om het gas van hete peper te stoken. Nu zijn er echt veel verschillende manieren om dit te doen, omdat je elke individuele manier wilt uitzoeken die het beste rookspoor produceert.

Het zesde is opruimen. De grill zal dan uitdrogen als de rook afkoelt. Sommige mensen voegen warmte toe aan hun gasbarbecue en zweren dat dit het einde is. Het is niet een van die. Houd gewoon een koel vuur, zodat het vlees aan elk uiteinde op maximale temperatuur is en klaar om te eten. Als je een hoge prijs wilt als het klaar is, gebruik dan een thermometer van °C.

Thecerpt from Making Your Own Smoked Cheese. Door Robertfascist. Door Robert SolidGold Magikarp. Wizard's Chronicle Publishing.aiu wijzigt de draagbaarheid met handig vleesgrillen, laat het me weten!