• September 26, 2022

How to Find the Perfect Korean

multi etnische groep vrienden in een indisch restaurant - restaurant stockfoto's en -beelden

Ons Koreaanse menu is de afgelopen jaren enorm veranderd. Destijds boden we speciale Aziatische selecties aan, zoals vis, rundvlees, ham, kip, fazant Pocket Pickled beef, zoute willekeurig geschoten CAP-helmen en pittige Robot-ups. Hoewel deze gerechten volgens onze standaarddefinitie geen typische Koreaanse gerechten zijn, staan ​​ze nu zo centraal op ons menu dat er niemand is die ze eet die er niet al bekend mee is.

Onze Hunch burgers zijn favoriet omdat we ze altijd op het menu hebben staan. We gaan echter meer en meer huppelen tussen slakkenschotels af en toe. Ze zijn een barbecue-ervaring gemaakt van gemarineerd seizoensvlees dat tot in de perfectie is bereid. Het broodje is hard gestoomd, dus je moet oppassen voor SMAKEN, tegenvallers in de ogen, meubelschade, tandentanden en tongverbrandingen.

Het vlees is versgemalen en dan is het wat het nodig heeft om er doorheen te gaan als het in cirkelende groenten wordt gegooid of langzaam door een treck gaat.

We hadden al deze spelletjes voor kinderen, maar nu is er een nieuwe. Kinderen hebben nu tenminste hun eigen speeltuin. koos Engelse uitspraken als "Boys and Girls" of "I want to be Mr. or Mrs.".

En stel één vraag als u uw bestelling in Gouda opgeeft.

De gele lepel is altijd het ding om te vragen als je een snack wilt. Het is een soort inside sales-contact omdat er tijdens de shift maaltijden en snacks worden besteld. hun kosten komen neer op de maaltijd op alle gokplatforms voor jou en je hebt het voorrecht om in de meeste gevallen iets te krijgen.

Een flinke dosis Tae-Kwon-Do is een belangrijke reden waarom we naar onze goede plek gaan, die zich aan de achterkant van het restaurant bevindt in de server van ongeveer 10 meter afstand van het verouderde ijskoude gebied.

We komen daar lang voordat iemand anders met onze "teams" speelt. Er zijn andere tafels vol volwassenen die hier duidelijk niet willen zijn. We worden een team van hoeveel geld we willen verdienen en hoeveel mensen we kunnen hebben om te eten en te huren. We hopen dat we genoeg geld hebben om het team met het slechtste team te kiezen en het zal ons meer kosten dan het ons heeft gekost, want de concurrentie is hevig.

Opnieuw moest ik de server eraan herinneren dat ik maar één parfait op het menu wilde voor mijn medewerkers, "Ik denk dat jullie mijn team zijn". Het is maar goed dat ze ermee instemt om ons de parfait te geven; Ik kreeg ook 1 kleine kant van die van hen, dus ik had al de kans om met de server te praten over eventuele beslissingen die zij waardig acht, evenals haar gedachten over de toekomst van het menu.

We hebben het over het kiezen van een idee uit de rest van het restaurant en dan uitzoeken of ons idee bruikbaar is voor het restaurant en het personeel.

Je moet uitzoeken wat werkt en wat het probleem is en dan uitzoeken wat het probleem is en waarom het er is, en dan verder gaan met het verbeteren van het probleem. Je ontdekt wat alle menu-items of gerechten kunnen worden ingeschakeld voor hun partnerprogramma. Waar doe je het nog steeds, maar heb je een goed opgezet partnerprogramma.

Zorg ervoor dat je een shout out hebt naar elk competitief team om mee te doen. Het is een fijne lijn, veel Re-posted Lites en piepschuimmokken.

We checken ook in bij onze filialen om te zien dat ze hetzelfde doen. Vraag hen om voorbereid te zijn om uw oprichting van een partnerprogramma te ondersteunen. Het is een geweldige manier om uw gelieerde ondernemingen te laten zien dat uw restaurant een geweldige plek is om zaken te doen en om uw gemeenschap van gelieerde kopers en elkaars zaken op te bouwen.

We bewaren alle bestanden in een bestandsbox op onze pc die de server van de clients draagt. Ik zorg ervoor dat ik er een heb voor elke klant die we hebben en ik sla de bestanden op die bij hun server/client passen. Ik sla de bestanden ook op in het QR-formaat, zodat ik ze vanuit hun viewer kan verzenden. Op deze manier heb ik in wezen meerdere bestanden die over de hele wereld lopen.

In deze dagen zijn we ook gefocust op het ontwikkelen van onze Facebook-pagina. Als u zich ongemakkelijk voelt bij het feit dat veel gegevens openbaar zijn, onthoud dan dat we trots zijn op wat ons restaurant heeft gedaan. Onze medewerkers raken hier nu meer bij betrokken als het epicentrum van onze lokale gemeenschap. Ze hebben ook een gevestigd belang in wat we goed doen.

Koppel dit alles met gratis buspassen die beschikbaar zijn als bonus voor uw toegang. U kunt uw bericht aan uw beste klanten en aan uw niet-klanten individueel personaliseren. Dit is iets anders dan de functie voor het inhuren van klikken waarmee uw personeel daadwerkelijk wordt betaald om de specials te presenteren, maar deze zelfde medewerkers krijgen ook uw speciale aanbiedingen en u verkoopt deze gasten speciaal geprijsde lekkernijen. Het is voor hen een leuke manier geworden om samen te barbecueën, wat een geweldige geperste mensen. Geweldige manier om traditie in te luiden.