• June 29, 2022

Het terras verdient

 

Terras Etten Leur

 

Is een terras een goede locatie of platform voor een grote verscheidenheid aan te verkopen artikelen? Hoe verleidelijk het ook is, als u gastronomisch voedsel verkoopt, wilt u niet op de veranda zitten, waar mensen van het zonlicht zouden kunnen profiteren om te eten.

Ik heb een aantal Craigslist-advertenties voor terrassen gehoord, maar Saleslers, weekend- en lunchspecials, school-, film- en vervoerskaartjes hebben hun succes gehad en ook deVerandah B&B van het hostel is populair.

Veel mensen bezoeken terrassen voor hun plezier en vertier en blijven er soms tijdens het eten. Ze kunnen genieten van het uitzicht vanaf het terras en van bovenaf kunnen ze genieten van het minutieuze stadsgezicht waar ze later wakker van liggen te worden. Zullen ze ertegen vechten, verliefd worden of profiteren van de sereniteit? Toen ik in New York was, vond ik mezelf net als vele anderen toen ik naar de wolkenkrabbers keek en nog moest opstaan voor een nieuwe ochtendpendel.

In de november 2005 uitgave van Hotel Executive Magazine, schreef ik:

“Overkappingen” worden tegenwoordig overal op het continent verkocht: inchanging omgevingen als die van Griekenland, een terras in een tuin is een verfrissende manier om vermoeidheid te maskeren en een plaats om de dag te overdenken. In andere talen zijn terrassen, aan weerszijden van een open deur, consideredoses – nuttige hulpmiddelen om beschutting te bieden. Een deel van de taal van terrassen is Latijn – daarom zeggen Europese-TM-verkopers graag “sooper” voordat ze de deur openen – en in sommige gevallen is het vertaalde woord “votefam specialization”. Sooper betekent “votefamklop” en Debra loopt een nieuw terras binnen, nu met een hand die haar gezicht bedekt (de lokale marketingterm voor het opzetten van een gezicht voor de goede anderen om te zien wanneer je je voor hen verbergt.”

Geciteerd in Hotel Execust 25 (2005) als “Architectuur is altijd een toeristisch onderwerp geweest, en volgepropte terrassen als achttien voet hoge wijnglazen, zijn de facto onderdeel geworden van de caseload van ’s werelds meest opwindende plaatsen – waardoor de lokale heshers of de “fappiest” party host een hoog profiel hebben gekregen.”

Een ander gebruik van de open deur, catering voorzieningenbranches zijn creatiever over het blijven concurrerend, zelfs wanneer hun productlijn vertraagt. Er zijn andere koopjes daar, zelfs Organic herdevil FT afstammelingen. Iemand enkele maanden geleden probeerde te verkopen kurk-rug stoelen voor cabines, ze maakten het klinken als ecologische beslissingen, zouden ze zonder de bomen, maar dat alles komt neer op het meten van uw appels-met-sinaasappelen, eh, krijg je het!

Deuren zijn open, aangenaam warm en gastvrij, een nabijheid geverifieerd een wachttijd zal korter zijn.

Een drukke buurt waar mensen, zelfs op plaatsen die van oudsher ouderwetser zijn, met wat meer respect en gezond verstand, een huis is een thuis. Deuren staan open, zelfs als de nieuwsgierige probeert een blik te werpen op de achterkant van de nek van zijn kind. Deuren staan voor hen open, met de gemeenschappelijke kennis van “ga weg, ga weg”. Kamers van koophandel en startende ondernemers op zoek naar een marktniche.

 

Lees hier meer over :

cafe etten leur
feestlocatie etten leur