• September 26, 2022

Drankautomaten – Hoe kiest u de juiste?

automaat

 

Als u als ondernemer op zoek bent naar een goede stimulans voor het moreel van uw werknemers, wat dacht u dan van een drankautomaat? Geef uw werknemers een duwtje in de rug en laat ze genieten van een gezonde lunch- of snackpauze.

Studies hebben aangetoond dat bedrijven met automaten hun werknemers anders aannemen en belonen. Dit komt doordat de werknemers eerder geneigd zijn niet alleen naar de werkplek te gaan, maar ook rond te hangen in het bijzijn van de supervisor. bonuswerknemers voelen zich niet alleen goed bij het krijgen van gratis en lekkere snacks, maar zijn ook meer geneigd om over het algemeen goed te presteren.

Deel uw passie

Houdt u van koken? Staat u de helft van uw dagen in de keuken of meer? Bent u het beu om steeds weer dezelfde recepten te koken? Misschien moet je eens kijken naar recepten uit automaten. Er zijn veel mensen die zeggen dat ze beter zouden zijn als ze een hands-on ervaring met koken hadden. Bezoek uw favoriete restaurants en kijk wat de chef en het personeel in hun pauzeruimte koken. Leer ze kennen en word misschien een professionele kok.

Als moeder van een gezin van vijf kinderen beslist u misschien om een verkoopautomatenbedrijf op te starten of er een bij u thuis op te zetten. Misschien ben je gezegend met de faciliteiten om een keuken te installeren of misschien ben je gewoon gezegend met ruimte in je huis om een machine te plaatsen.

Of u nu een huiseigenaar of een bedrijfseigenaar bent, de beslissing is vrij eenvoudig. U zult echter de verschillende aspecten van het runnen van een succesvolle machine moeten kennen voordat u kunt beslissen of u er een wilt kopen of verkopen.

gebruiksvriendelijkheid

De eerste overweging isulariteit. Een kleine machine kan geschikt zijn voor kleine evenementen zoals bagels en frietjes, terwijl een grotere machine meer geschikt zou zijn voor het bereiden van bruiloften, bedrijfsfeesten en diners. Een andere factor is de prijs. Fast food is veel goedkoper dan vers bereid voedsel, dus u kunt misschien klanten aantrekken met goede marges. Het eten zal echter veel beter smaken als het goed wordt opgediend. Het voedsel kan bijvoorbeeld niet zo vers zijn bereid als de bedoeling was, en de verse ingrediënten kunnen eerder ingevroren zijn geweest. U kunt ze misschien niet zo snel opeten als u zou willen en ze zouden niet zo lekker zijn.

Een alternatief zou de aankoop van ingrediënten en benodigdheden zijn. Of u nu ingrediënten koopt bij de thuiswinkel of bij de kruidenier, het is veel goedkoper om voorraden en ingrediënten in bulk te kopen. U kunt in één keer een voorraad vlees, fruit en groenten inslaan en tegelijkertijd allerlei geweldige recepten en maaltijden maken. Niemand zal weten dat u gemakshalve bespaart en dat doet u meteen nadat u uw machine hebt ingepakt.

Verkoop van forfaitaire bedragen

Degenen die bang zijn dat de verkoop zal mislukken en dat niemand de restjes zal willen opeten, geen nood. Wanneer ingrediënten op een combikaart worden gezet en als set worden verkocht, blijft de kaart lang goed. Andere items zoals meel, suiker en specerijen zullen hoogstwaarschijnlijk worden opgegeten door de opportuniteitskopers, mezelf inbegrepen. Dit is een perfecte gelegenheid om uw winstmarges in het oog te houden. U kunt uw omzet verhogen door nieuwe gerechten te bereiden en als uw klanten nieuwe gerechten willen, sla die dan nu in voordat ze bederven. Ik heb het persoonlijk zien gebeuren.

De houdbaarheidsdatum en de uiterste verkoopdatum op levensmiddelen zijn belangrijk om te weten. Zelf koop ik vlees, gevogelte, vis en eieren op de uiterste verkoopdatum en koop ze pas na de uiterste verkoopdatum. Ook visckoop ik net voor de houdbaarheidsdatum. Leg ze in de vriezer tot de datum die op de verpakking staat bij mij in huis is. Ik koop het liefst hele eieren als ze in de aanbieding zijn en ik maak er met mijn gezin een heel diner van.

Het zou aardig van u zijn uw klanten aan te moedigen kleinere hoeveelheden te kopen, zodat u een goede prijs per pond of per dollar kunt krijgen. Door ze aan te moedigen kleinere hoeveelheden te kopen, draagt u bij aan de winst voor uw hele gezin.

Lees meer:

Snoepautomaat

Snackautomaat